KESÄLOMA

Lubester viettää kesälomaa viikot 29-30, ajalla 12.-28.7.2024. Mikäli sinulla on tarvetta tilauksille tällä aikavälillä, otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla tai whatsappilla. Kiireellisissä tilanteissa voit tavoitella soittamalla. Tilaukset ja toimitukset hoituvat lomani aikana joka tapauksessa. Aurinkoista kesää!

MIDLAND-VOITELUAINEIDEN TUOTEPÄIVITYKSET

Kaikista maahantuotavista Midland -voiteluaineista ja tuotteista on saatavilla uusimmat ja päivitetyt tekniset tuotelehdet ja käyttöturvallisuustiedot suomeksi. Ne löytyvät löytyvät Lubester -kotisivujen etusivun alaosasta klikkaamalla. Käythän vilkaisemassa kaikki tuoteuutuudet ja kysy lisää, niin käydään tarkemmin tarpeesi läpi. Samat tuotepäivitykset löytyvät myös päämieheni www.midland.ch -sivustolta usealla eri kielellä.

TURVALLISUUS- JA KEMIKAALIVIRASTO (TUKES) VAATIMAT UFI-TUNNISTEET päivitetty Lubesterin edustamiin voiteluaineisiin ja kemikaaleihin

UFI-tunniste (Unique Formula Identifier) on terveydelle vaaralliseksi tai fysikaalisten vaikutusten perusteella luokiteltujen seosten tunnistamiseksi käyttöön otettu yksilöity koostumustunniste. Myrkytystapauksissa tunnisteella merkittyjen seosten koostumus voidaan yksiselitteisesti liittää potilaiden hoitamista varten tarvittaviin tietoihin.  UFI-tunniste on 16 merkkinen numero/kirjainyhdistelmä. Sen edessä ei saa olla muita merkintöjä kuin akronyymi UFI. UFI-tunnisteen tulee olla varoitusetiketissä tai selkeästi luettavissa sen välittömästä läheisyydestä. Tunniste voidaan painaa suoraan seoksen pakkaukseen tai liittää erillisellä tarralla, kunhan varoitusetiketin käyttöä koskevia yleisiä sääntöjä muun muassa selkeydestä ja pysyvyydestä noudatetaan. Pääasiassa esim. Midland -voiteluaineissa UFI-tunniste löytyy sekä pakkauksesta että käyttöturvallisuustiedotteesta.

UFI-tunniste on oltava ilmoituksessa ja se on lisättävä pakkauksiin 1.1.2021 alkaen kuluttaja- ja ammattikäyttöön tarkoitetuille seoksille ja 1.1.2024 teollisuuskäyttöön tarkoitetuille seoksille. Teollisuuskäyttöön tarkoitettujen seosten  UFI-tunniste voidaan vaihtoehtoisesti merkitä käyttöturvallisuustiedotteeseen. Siirtymäaikaa UFI-tunnisteiden käyttöönottoon on 1.1.2025 saakka, jos ilmoitus on Suomessa tehty kansalliseen kemikaalituoterekisteriin ennen em. soveltamisajankohtia.

KAUPPALEHDEN  MENESTYJÄT 2024-SERTIFIKAATTI

Lubester Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2024-sertifikaatti. Tämä arvostettu tunnustus osoittaa sitoutumisen laatuun, luotettavuuteen, toimitusvarmuuteen, kovaan työmoraaliin ja tekniseen asiantuntijuuteen sekä ammatilliseen osaamiseen.

Menestyjät-sertifikaatti myönnetään vain harvoille suomalaisille osakeyhtiöille, jotka sijoittuvat oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Tunnustus perustuu talousanalytiikan asiantuntijan arvioihin ja tarkasteluihin, jotka kattavat useita avainalueita, kuten kasvun, kannattavuuden, tuloksen, maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja riskinsietokyvyn. Menestyjät-yrityksiä ovat yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa yli 50 pistettä. Vain 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Menestyjiin.

Tämä saavutus heijastaa pitkäjänteistä työnteon moraalia ja arvoja sekä astumista joka tilanteessa myös asiakkaan saappaisiin. Kiitän ja kumarran suuresti erityisen arvokkaita asiakkaitani, upeita kaiken mahdollistavia yhteistyökumppaneitani sekä ihmisiä ympärilläni tsemppaamisesta. Teidän ansiosta voin jatkossakin olla inspiraatiota ja laadukkaita tuotteita sekä aitoja kustannussäästöjä tarjoava yritys ja luotettava kumppani.

 

 

LUBESTER KAKSI VUOTTA, ASIANTUNTIJUUTTA 20 VUOTTA

Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen saadessani kertoa, että aloitin huhtikuussa vuonna 2022 uudessa tehtävässä Lubester Oy:n osakkaana ja toimitusjohtajana!

Kahden ensimmäisen vuoden aikana Lubesterissa olen todella nähnyt kaikki vuodenajat maailmalla ja taloudessa tapahtuneet muutokset. Erilaiset tilanteet ovat varmasti itse miestäkin jollakin tavalla muuttaneet ja suhtautumistani moniin asioihin, mutta kyllä tämä yrittäjyys vaan on se juttu, josta haaveilin useita vuosia takaperin. Nyt sillä tiellä ollaan ja pysytään.

Jatkan työskentelyä siis voiteluaineiden ja kemikaalien parissa teknisenä asiantuntijana myös ostojen ja myynnin kera.

Maaliskuussa 2024 tuli 20 vuotta täyteen, kun olen työskennellyt teknisessä myynnissa ja markkinoinnissa muovien, lisäaineiden ja kemikaalien parissa. Viimeiset lähes 14 vuotta voiteluaineiden, lähemmin öljyjen ja kemikaalien sekä voiteluaineisiin liittyvien lisäaineiden kanssa sekä teknisenä tukena että asiantuntijaroolissa.

Otathan ystävällisesti minuun yhteyttä kaikissa voiteluaineita ja kemikaaleja koskevissa asioissa jatkossakin.

Mainittakoon, että tuoteportfolioni on erittäin laadukas ja laaja. Referenssit löytyvät varmuudella ja saatavuus on tänä päivänä erittäin hyvä.

Joten tervetuloa ostoksille ja sitä kautta kustannussäästöihin kaikissa tuotannon ratkaisuissa laadusta tinkimättä.

Suurin kiitos ja kumarrus kuuluu asiakkailleni ja tuleville potentiaalisille asiakkailleni, jotka ovat tämän mahdollistaneet ja tekevät mahdolliseksi jatkossakin.

 

Nähdään kentällä!

Parhain ja ystävällisin voiteluaineterveisin,

Tero Salonen

+358 41 3133 563

tero@lubester.fi

Säästö kannattaa aloittaa oleellisista asioista, eikä varsinkaan voiteluaineiden laadusta!

Midland-asiakkaat ovat vuosien saatossa oppineet luottamaan tuotteen laatuun ja ratkaisseet lukuisia voiteluun liittyviä ongelmia sekä nähneet öljyillä saavutettavissa olevat säästöt todellisuudessa.

Lubester Oy © All Rights Reserved. Site by modeap

Language »